Skip to content

Wij zijn
Mployment Brands

We boosten jouw business met onze unieke kennis, kunde en kapitaal.

Jouw groeipartner

Onze missie? Barrières doorbreken en het aanjagen van oneindige groei voor jouw uitzendbureau. Jou de voorsprong bieden op je concurrentie. Een omgeving creëren waarin we jouw winnaarsmentaliteit volledig benutten. 

 

Samen groeien we naar de maximale potentie van jouw uitzendbureau. Uitdagingen zijn er om aan te gaan, obstakels om te overwinnen. Met onze innovatieve software en 300 professionals op het gebied van marketing, sales, backoffice, hr, data, legal en management nemen we je mee op reis naar succes. 

10+ diensten

die jouw business boosten

300+

ervaren professionals staan voor je klaar

25 uitzendbureaus

gaan in 2024 met ons groeien

Rotterdam

is waar je ons kan vinden

Waar voor wij staan 1 (1)

Waar wij voor staan

We vinden dat elke uitzendondernemer het verdient om te groeien en te winnen. Als pionier in de Nederlandse arbeidsmarkt weten én hebben we wat daarvoor nodig is. Dit bieden we graag, met een persoonlijke aanpak, aan elke ondernemer die klaar is voor die enorme groeispurt.  

 

Ons team van toegewijde professionals werkt vanuit één visie: 
het creëren van een succesvolle toekomst voor elk uitzendbureau door kracht, dynamiek en vernieuwing te brengen. Kracht geeft power en zekerheid in een competitieve markt. Dynamisch zijn is een must door de constant veranderende eisen in de arbeidsmarkt.
En vernieuwing geeft die nodige voorsprong op de concurrentie.  

Over JEX

Wij zijn opgericht door software en service organisatie JEX: een van de snelstgroeiende bedrijven binnen de arbeidsmarkt. Met uitgebreide kennis van de uitzendmarkt, een ervaren managementteam, de specialistische (recruitment) marketingmachine en volledige technologische ondersteuning biedt JEX ons alle benodigde support. Kies je voor ons als groeipartner, dan lift je mee op de groei en het succes van JEX. 

 

Start nu jouw reis

Zijn jij en je uitzendbureau klaar voor groei?
Ontdek wat er mogelijk is voor jouw uitzendbureau.

iconMeer nieuwe kandidaten

iconGroter netwerk van werkgevers

iconMaximale winst, minimaal risico

Rocket gif

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!
Bel of stuur een bericht, ons team denkt graag met je mee.