Skip to content

Hoe het werkt

Wij investeren 5% tot 15% in jouw uitzendbureau. Jij krijgt alle nodige support én toegang tot unieke, nieuwe en bewezen tools die aansluiten op jouw doelen.
Wat het je oplevert? Meer winst, minder risico en maximale groei. Zo simpel kan succes zijn.

Simpel groeien

Stap 1

Kennismaking

We maken kennis en bespreken de ambitie van jouw uitzendbureau.

Stap 2

Financiële check

We doen een korte financiële check en bepalen de hoogte van onze deelname.

Stap 3

Tekenen

Je bent er klaar voor! We tekenen samen de overeenkomst.

Stap 4

Transactie

Wij investeren 5% tot 15% in jouw business.

Stap 5

Implementatie

Wij gaan met je doelen aan de slag en stellen het concrete plan op.

Stap 6

Groeien

Samen bouwen we aan de toekomst van jouw uitzendbureau.

Winnen doen we samen

Je wil groeien, winnen, verder komen dan je nu bent. Je weet dat het mogelijk is, maar hoe? Als groeipartner weten we hoe je die barrières doorbreekt. Welke tools je nodig hebt. En hoe waardevol het is om er niet alleen voor te staan. 

 

Met onze 300 ervaren professionals krijgt jouw uitzendbureau alles wat het nodig heeft om te groeien. Naast een flinke dosis kapitaal, krijg je support in marketing, hr, software, data, legal én management. Daarnaast ontvang je backoffice dienstverlening en werk je met innovatieve software die speciaal ontwikkeld is voor uitzendbureaus.

 

Jij blijft in controle, maar vanaf nu met toegang tot alles wat jij nodig hebt om je uitzendbureau een upgrade te geven. Zo boosten we jouw business naar een hoger level. 

 

Veelgestelde vragen

We investeren in jouw uitzendbureau in de vorm van een minderheidsdeelname van 5% tot 15%. Jij bent nog steeds de baas, maar wij laten je met onze kennis, kunde en kapitaal verder groeien. Met 300 professionals op het gebied van marketing, hr, software, backoffice, data, legal en management hebben we alles in-house om je uitzendbureau naar een hoger level te tillen.

Onze deelname ligt tussen de 5% en 15%. Hoeveel precies bepalen we aan de hand van de gesprekken die we met jou voeren. Het hangt af van verschillende factoren, zoals het type uitzendbureau dat je hebt, de financiële gezondheid en je groeipotentie. Na een boekenonderzoek geven we je uitzendbureau een waardering, gebaseerd op de financiële resultaten van de afgelopen jaren. Uiteraard allemaal in overleg met jou. 

Nee, je raakt geen zeggenschap kwijt. Het grootste voordeel van een minderheidsdeelname (5%-15%) is dat jouw uitzendbureau van jou blijft. Jij blijft de baas over je eigen uitzendbureau en wij adviseren jou waar nodig. Zo heb jij extra ervaring, kennis, daadkracht en kapitaal aan boord. 

Je uitzendbureau en jij als ondernemer moeten beiden klaar zijn voor groei. Daarom vinden we het belangrijk dat je uitzendbureau minimaal 3 jaar bestaat, minimaal 5 vaste medewerkers heeft, minimaal €80.000 winst per jaar heeft en dat er een gezonde verhouding tussen uitzendkrachten (70%) en zzp’ers (30%) is. Het kan natuurlijk zo zijn dat je net niet aan de voorwaarden voldoet, maar wel enorm veel ambitie en potentie hebt. Ook dan staan we open voor een gesprek om te kijken wat er mogelijk is. 

Jouw uitzendbureau moet vooral klaar zijn voor groei. Alleen dan kunnen wij je naar het volgende level helpen. De voorwaarden zijn er om uitzendbureaus te helpen waar potentie of toekomst in zit. Het kan natuurlijk zo zijn dat je net niet aan de voorwaarden voldoet, maar wel enorm veel ambitie hebt. Ook dan staan we open voor een gesprek om te kijken wat er mogelijk is. 

Start nu jouw reis

Zijn jij en je uitzendbureau klaar voor groei?
Ontdek wat er mogelijk is voor jouw uitzendbureau.

iconMeer nieuwe kandidaten

iconGroter netwerk van werkgevers

iconMaximale winst, minimaal risico

Rocket gif

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!
Bel of stuur een bericht, ons team denkt graag met je mee.