Skip to content

voorgaand

Masterclass Dare to win

event-image

Durven is de basis van winnen voor jouw uitzendbureau. Zonder iets te durven groei je niet.  

Daarom organiseren wij een exclusieve masterclass op een bijzondere locatie: De Zwitsalhal. Dé plek die groei ademt. In 1932 vestigde Zwitsal zich hier omdat er meer ruimte nodig was om te groeien. Sindsdien is Zwitsal getransformeerd tot een internationale speler met €700 miljoen omzet.

 

De perfecte locatie die jouw uitzendbureau inspireert om te groeien. 

 

Dare to focus 

Jouw uitzendbureau bereikt een hoger level met onze business-boosting masterclass.

 

Tijdens deze masterclass ontdek je de kracht van SEO- marketing. Je leert hoe je meer zichtbaar wordt in Google search, de juiste bezoekers trekt naar je website en de beste content creëert. Je snapt de essentie van account based marketing en hoort wat je vooral níét moet doen om succesvol te zijn.

 

Maar er is meer. Je komt erachter dat goede uitzendsoftware voor meer overzicht zorgt én we bespreken het belang van actuele kennis.  

 

Beat your impossible 

Aan de hand van inspirerende voorbeelden laten we zien hoe je het beste uit jezelf haalt en komt tot snelle groei, betere marges, hogere efficiëntie en het belangrijkste... meer plezier in het ondernemen. 

 

Na deze masterclass is niets meer onmogelijk. Meld je aan en start je reis naar succes. 

 

 

 

Programma:

09.00 – 09.30
Inloop  

 

09.30 - 09:45

Introductie

 

09:45 - 10:15

Presentatie Dare to focus

 

10:15 - 10.30

Pauze  

 

10:30 - 11.00

Presentatie Beat your impossible 

 

11.00 - 11.15

Presentatie SEO 

 

11:15 - 13:00

Afsluitende lunch  

 

13.00

Einde 

Matthijs Nagel
Matthijs Nagel

Manager M&A

Van marinier tot manager M&A. Hoe haal je als ondernemer het maximale uit je uitzendbureau? Matthijs vertelt je wat je moet weten, doen én krijgen om te winnen met jouw bedrijf.

Nick Hillebrand
Nick Hillebrand

Algemeen Directeur JEX

Van het Korps Mariniers naar een miljoenenorganisatie. Hoe bouw je een toonaangevend bedrijf dat aantrekkelijk is voor talentvol personeel? Nick neemt je mee in het verhaal achter de explosieve groei van JEX.

Rigard van Klooster
Rigard van Klooster

Operationeel Manager Zuidgeest

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche een echte uitzendspecialist. Waar moet je uitzendbureau zich op focussen om te groeien? Rigard spreekt over de indrukwekkende evolutie van Zuidgeest met JEX als partner.